Spashop 2018-06-25T15:12:49+01:00

L:A BRUKET

M. PICAUT

M. Picaut Swedish Skincare är en exklusiv hudvårdsserie för ansikte och kropp och dessutom Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvård. Ingredienserna har en dokumenterad synbar effekt av Anti Age som sedan kombineras med det renaste naturen kan erbjuda. Mette har skapat en serie som hon själv alltid önskat, så som hudvård bör vara. Underbar att använda!

Hon tror på ”Less is more” när det kommer till hudvårdsprodukter, naturen erbjuder det mesta som behövs. Naturligtvis är alla produkter helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader, färgämnen och tillverkas i Sverige. Maximalt rena ekologiska ingredienser kombinerat med exklusiva biopatent, ett modernt tänk och att allt ska vara allergifritt. Produktion sker i Sverige med grön el och dalsländskt rent vatten och nio av deras elva produkter är veganska.

Vi använder M.Picaut Swedish Skincare i våra behandling och självklart kan du köpa med dig dess fantastiska produkter hem. Fråga oss så hjälper vi dig!

KOMBUCHA

Kombucha är kort och gott ett te som genom en jäsningsprocess fyllts med vitaminer, nyttiga bakterier och antioxidanter. Det enda vi gjort är att stoppa det i en flaska åt dig. Kombucha består av levande bakteriekultur som kan verka lugnande för magen och matsmältningen. Tack vare organiska syror och enzymer som bildas under bryggprocessen kan kombucha ha detoxande effekt på kroppen samt öka mättnadskänslan och fungerar därför bra i samband med träning och yoga.

Kombucha är rik på b-vitaminer som hjälper kroppen att ta upp energi ur maten och bryta ned fett. B-vitaminerna ser dessutom till att hår, hud och naglar håller sig starka och friska. Teet den bryggs på innehåller antioxidanter som skyddar kroppens celler mot fria radikaler vilket höjer immunförsvaret. Kombucha är en mjölksyrabakteriekultur som fermenteras (jäser) med ekologiskt te. Under processen bildas alla näringsämnen. Kombucha började framställas redan 220 f.Kr i Kina och kallades då för Livets Elixir. Kombucha är lätt kolsyrat, fermenterat ekologiskt te och är ett ”Raw food”. Raw food innebär att livsmedlet inte hettats upp under framställningen vilket gör att alla färska näringsämnen finns kvar.

Drick en Kombucha till frukost, drick den under dagen när du blir sugen på något uppfriskande eller till middagen. Fyll på med Kombuchaenergi i samband med yoga och träning. Utmärkt alternativ till snacks eller som alkoholfritt val istället för ett glas vin på kvällen.