Behandlingar 2019-01-07T14:07:48+02:00

MASSAGE OCH BEHANDLING

Unna dig en välgörande massage eller skön behandling i fantastisk havsnära och naturskön miljö. Vi erbjuder en mängd olika typer av behandlingar och massager och hjälper dig gärna att hitta den som passar dig bäst. Vi erbjuder också ekologisk hudvård från M. Picaut och Maria Åkerberg till försäljning i vår reception. Kombinera gärna din behandling med en vistelse i vårt spa eller havsbastu genom att boka spapaket online eller maila oss på bokning@bokenaset.comFör att du ska få en behandling som passar just dig är det viktigt att du redan vid bokningstillfället uppger om du är gravid, allergisk eller äter medicin.
Kom gärna 10 min innan behandlingen börjar. Nedan ser du våra olika varianter av behandlingar och massager.

Fjäderlätt
Ljuvlig behandling för dig som behöver skingra tankarna och låta den mentala stressen rinna av dig. Efter en rengöring av ditt ansikte får du en skön ansiktsmassage i kombination med massage av nacke och skalp samt avslutande kräm.
20 min  495kr

Rogivande Spamassage
En avslappnande helkroppsmassage för total avkoppling. Varm olja tillsammans med mjuka strykningar gör underverk för dina trötta muskler.
50 min   850kr

Svensk Klassisk Massage
Djupgående och välgörande massage för stela och trötta muskler. Tillsammans med din terapeut anpassas behandlingen efter dina behov. 


20 min  450kr,  50 min  850kr

Havsro
En rogivande helkroppsmassage får dig att landa och lätta på spänningar. Behandlingen avslutas med ditt ansikte i fokus. Efter rengöring och peeling njuter du av ansikte, nack och skalpmassage samt återfuktande kräm.
80 min  1250kr