Mötas & Inspireras 2018-09-21T08:34:29+02:00

KONFERERA PÅ BOKENÄSET

Bokenäset är den perfekta platsen för er konferens, kick-off eller utbildning. När ni bokar konferens eller möten på Bokenäset bokar ni också ett möte med havet och naturen. Här finner ni en inspirerande miljö som ger bästa möjliga förutsättningar för en utvecklande konferens. Varje konferens är unik så låt oss ta fram aktiviteter till er som går hand i hand med syftet för ert besök.

På Bokenäset kan ni välja mellan 16 olika konferensrum och möteslokaler i olika storlekar. För den större konferensen kan vi erbjuda Taube-salen med plats för 150 personer och för det mindre mötet finns det moderna mötesrummet Aqua Marine till ert förfogande.  Här finns någonting för alla!
Bokenäset erbjuder hav & natur, rymliga & hemtrevliga rum, familjär & personlig service av #bokenäsfamiljen och ett brett utbud av aktiviteter på hav & land samt upplevelser inom mat & dryck. . Njut av hotellfrukost, god lunch & härlig middag i vår restaurang Västersalt, för att inte glömma klyschig Swedish Fika i Fröken Esters Skafferi. Se våra olika konferenspaket, och tveka inte att kontakta oss om ni är ute efter en skräddarsydd lösning eller större event. 

Kontakta oss för offert

USEFUL FACTS: 

Antal hotellrum: 100

Antal separata sovrum: 200

Antal bäddar: 200-500 beroende på rumsfördelning

Antal konferensrum: 16

Största konferensrummet: Taube Salen, 175 personer

Antal sittplatser i restaurangen: 120 till vardags. Vid behov, betydligt fler.

Bokenäsets area: 34 hektar 

Antalet möjligheter: Oändligt

VÅR BÄSTA TID ÄR NU

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän under vintern. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Kanske är det årstidens vackra tomhet och de storslagna vyerna som sätter fart på samarbetsvilja och kreativitet. Kanske är det de makalösa energierna och den skiftande färgen på himlen som får människor att våga tänka nytt och annorlunda. Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss. Vår bästa tid är nu. Varmt välkommen att boka vinterkonferens i samarbete med Västsverige!

Läs mer om vinterkonferens i Bohuslän