Mötas & Inspireras 2018-04-11T13:42:20+00:00

Konferens vid havet

Redan vid ankomst möts du av den milsvida utsikten över havet och närheten till naturen. Konferens och möten på Bokenäset går under vår devis möte med havet. Det är precis så en vistelse på Bokenäset ska vara:
Människor som möter människor vid, på, i och med havet. 

Kontakta oss för offert

Mötesrum av variation

Vi erbjuder 16 olika konferensrum och möteslokaler i ett flertal storlekar och varianter – från vår största lokal Taube salen för 175 personer, till mindre grupprum som moderna Aqua Marine och rustika Kruses Hus. Den största investeringen i en konferens ligger sällan i mat och logi, då personalens tid är dyrbar. Vi vill därför göra varenda minut på Bokenäset värdefull och erbjuda miljöer skapta för kreativa möten även utanför konferenslokalerna. 

Aktiviteter av bredd

Alla konferenser är unika och allt är omöjligt tills det är uppnått. Vi har ett brett urval av aktiviteter och inspirerande stunder du kan boka till er konferens som pricken över i. Vi hjälper gärna till så att er agenda fylls med content som går hand i hand med syftet för er konferens. Fokus och relevans är viktigt.
Hör gärna av dig om du vill brainstorma om hur er konferens på Bokenäset blir av världsklass! 

VÅR BÄSTA TID ÄR NU

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän under vintern. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Kanske är det årstidens vackra tomhet och de storslagna vyerna som sätter fart på samarbetsvilja och kreativitet. Kanske är det de makalösa energierna och den skiftande färgen på himlen som får människor att våga tänka nytt och annorlunda. Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss. Vår bästa tid är nu. Varmt välkommen att boka vinterkonferens i samarbete med Västsverige!

Läs mer om vinterkonferens i Bohuslän