Karriär 2018-01-26T23:39:04+00:00

Vill du jobba med oss? 

Personlighet och egenskaper är dubbelt så värdefullt som ett CV. Utbildningar och erfarenhet i all ära, men hos oss är det allra viktigaste vad du vill, kan & kommer göra.
Som en del av Bokenäsfamiljen finns en ofantlig risk för att du kommer få utlopp för ditt driv, få testa dina idéer, stor chans att påverka, och möjlighet att förverkliga dina karriärsmål. Ser du dig som en av oss så tveka inte att höra av dig. Presentera dig, dina idéer och vad du skulle vilja bidra med i vårt team.

Count me in.

Vi är #Bokenäsfamiljen och vi strävar ständigt efter att vara nyfikna, engagerade, generösa och välkomnande. Tillsammans jobbar vi hårt för att skapa en Svensk pärla med naturen, människan och upplevelsen i fokus. Vi jobbar här för att vi brinner för Bokenäset och vi vill växa tillsammans med våra gäster. 

Vilka är vi?

Bokenäset är en 34 hektars fullservicedestination som välkomnar privat och företagsgäster året om. Vi erbjuder bland annat hotell, konferensanläggning, restaurang Västersalt, Fröken Esters Skafferi, spa & wellness, marina och aktivitetspark både på land och på havet.