Hotell 2018-02-27T20:49:29+02:00

HEMESTER – Hotell med hemmakänsla

Borta bra men hemma bäst? Eller hemma borta, hemester bäst? Vi vill ge dig en vistelse utöver det vanliga och har därför gjort det enkelt att sätta guldkant på vardagen. Vi vill att du ska känna dig som en i Bokenäsfamiljen och kunna slappna av som om du vore hemma. Det spelar ingen roll om du reser i jobbet, har med dig hela släkten, hela klassen från mellanstadiet, din partner eller företaget. Vi har hotellrum och paket som passar alla.
Bokenäset är öppet året om och förvandlas med Bohusläns vackra årstider. Det finns en charm med varje säsong och vi vill uppleva dessa tillsammans med dig. Till Bokenäset är du välkommen över dagen, natten eller för livet.

STANDARD

Läs mer

SUPERIOR

Läs mer

SVIT

Läs mer

UNIKITET ÄR EN VIKTIG DEL AV VÅR FAMILJÄRA ANDA

De 100 hotellrummen ligger i spridda 25 små hus upp för berget likt en läktare med magnifik utsikt över Koljöfjorden. Samtliga rum har terass eller balkong och entré på marknivå. Hotellrummens 44 kvadrat bjuder på öppna ytor mellan kök och vardagsrum och två eller flera sovrum. Perfekt för er som reser och bor flera tillsammans. Inget rum är det andra likt då unikitet är en viktig detalj i vår familjära anda.


MILJÖVÄNLIGT BOENDE

Bokenäset Hotell & Konferens är en av Sveriges mest miljövänliga hotellanläggningar. Vi är bland annat helt självförsörjande på vatten med eget kretsloppssystem där vi har vår vattenreserv i en brunn borrad djupt under Koljöfjorden. Vi renar upp till 50 kubik vatten om dagen och av avfallet gör vi biogas. 1 oktober 2017 implementerade vi ett styrsystem för el och värme som per automatik endast värmer upp de hotellrum som är bokade. Styrsystemet är kopplat till dagens väderleksrapport och dagspriset på el för att på ett så resurseffektivt sätt som möjligt driva vår destination. Vill du veta mer? Kontakta oss på kontakt@bokenaset.com så berättar vi mer!