Bröllop & Fest 2019-01-07T13:55:50+01:00

BRÖLLOP & FEST

På Bokenäset erbjuds du en mängd möjligheter för bröllop, fest, jubileum, kick-offer och andra former av festligheter. Vi hjälper er gärna med fester stora som små. Vi vill guida er genom er planering och finnas där tillhands för att ge er en oförglömlig dag.  Vi vill hjälpa er med helheten och alla små detaljer och kan erbjuda er möjlighet att även ordna med dekorationer, blomsterarrangemang och brudbukett av våra florister in-house.

 Hotellet och restaurangen är öppet hela året om, och erbjuder flera olika alternativ på lokaler för er festliga stund. Önskar ni boende i samband med er fest går detta självklart att koordinera i ett gemensamt arrangemang. Vi kan också erbjuda catering, servispersonal och mycket mer! Kontakta oss gärna på festligt@bokenaset.com så hjälper vi er gärna med ytterligare information och priser. 

FOTOGRAF

ALICIA ROSENQVIST ESTEBAN 

Kontakta gärna vår duktiga fotograf Alicia inför era festligheter så hjälper hon er helhjärtat med att föreviga era stunder. Kika gärna in på Instagram för att se bilder från tidigare bröllop, eller på hennes hemsida.
 rosenqvist.alicia@gmail.com

HÅRSTYLIST

Söker du en duktig frisör för uppsättning eller styling till er sagolika dag? Kontakta gärna vår frisör Jessica Andersson som driver ”Hair & Wellness” om du vill ha hjälp eller rådgivning.  Du når henne enklast på telefonnummer 0702-988382.

FLORIST

SISSEL WILLBRO

Kontakta gärna vår fantastiska florist Sissel så guidar hon er mer än gärna genom blomsterdjungeln. Det finns ett helt hav av möjligheter för er att välja bland för att ge er speciella dag känslan av det där lilla extra. Oavsett om temat är New York eller sommaräng. Kika gärna in på Instagram för att se bilder från tidigare bröllop, eller på hennes hemsida. 

Sissel Willbro ”Fröken Blomma”
info@frokenblomma.se