Mötas & Inspireras 2017-10-16T20:36:08+00:00

Möten vid havet

Konferens och möten på Bokenäset går under vår devis möte med havet. Det är precis så en vistelse på Bokenäset ska vara:
Människor som möter människor vid, på, i och med havet. Redan vid ankomsten möts du av den milsvida utsikten över havet och närheten till naturen. 

Boka konferens

Möten av variation

Vi erbjuder konferensrum och möteslokaler i ett flertal storlekar och varianter – från vår största lokal Taube salen, till mindre grupprum som moderna Aqua Marine och anrika Kruses Hus. De bästa idéerna föds inte alltid i möteslokalen, därför erbjuder vi en mångfald av aktiviteter under konferensen eller mötet. Från äventyr och adrenalinkickar till lugnare teamworkaktiviteter och avkoppling i vår SPA & relaxavdelning.

Kreativ lunch I Crazy Lounge

Du vet väl om att ni kan boka Crazy Lounge i restaurangen och få en helt fantastisk lunch med det där lilla extra i en miljö skapad för att främja kreativt tänkande?

Boka till kreativ lunch till ert konferenspaket eller samla arbetsgruppen och spendera en långlunch på annan ort. I Crazy Lounge rymms upp till 12 personer åt gången.